• Login
Search 
  •   DSpace Home
  • FACULTADES, ESCUELAS Y POSGRADO
  • k. Dirección de Posgrado e Investigación
  • Search
  •   DSpace Home
  • FACULTADES, ESCUELAS Y POSGRADO
  • k. Dirección de Posgrado e Investigación
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Discover

Author
BERNAL GRACIDA, LILIA ANGELICA; 103103 (1)
Bernal Gracida, Lilia Angélica (1)Lamadrid Avendaño, Alejandra (1)MORALES MESA, MARIA GUADALUPE; 877088 (1)Morales Meza, María Guadalupe (1)SubjectAlmidón resistente (1)Prebiótico (1)Preboitic (1)Probiotic (1)Probiótico (1)QUÍMICA (1)Química (1)Resistant starch (1)... View MoreDate Issued
2009 (1)
Typeinfo:eu-repo/semantics/article (1)... View MoreHas File(s)
Yes (1)

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-1 of 1

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Capacidad de adhesión y fermentación a gránulos de almidón de papa por bacterias ácido lácticas silvestres para evaluar su actividad como prebiótico 

Lamadrid Avendaño, Alejandra; Bernal Gracida, Lilia Angélica; Morales Meza, María Guadalupe (Universidad La Salle México, Dirección de Posgrado e Investigación, 2009-06)
Se evaluó la capacidad prebiótica de los gránulos de almidón de papa en bacterias ácidoláctica (BAL) con características probióticas. Se utilizaron muestras de almidón de papa de diferentes variedades y almidón de maíz que ...
universidades

Profesionales con Valor

 

Aviso de privacidad

Terminos y condiciones

Proceso de acreditacion La Salle